De Producten
Van landschap en excursie tot beleving

Home

Nieuws

In de media

Over Landschapsveiling

Veel gestelde vragen

Contact

De Landschapsveiling 
is een concept van:


De Landschapsveiling (www.groenegoededoelen.nl)

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Groene Goede Doelen *  ten aanzien van de website www.groenegoededoelen.nl u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Groene Goede Doelen en/of de betreffende organisatie van een project dat op de pagina vermeld staat. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiŽren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Groene Goede Doelen. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk of niet-commercieel gebruik.
 
De op deze website getoonde informatie wordt door Groene Goede Doelen met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Groene Goede Doelen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website dan wel per abuis verstrekte onjuiste/onvolledige informatie. 

Deze website beschikt over een SSL-certificaat en garandeert daarmee veilige betalingen via het Internet met iDEAL.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Groene Goede Doelen behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
 
Verwijzingen naar sites die niet door Groene Goede Doelen worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Groene Goede Doelen uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Groene Goede Doelen worden onderhouden wordt afgewezen.

* Met Groene Goede Doelen wordt alle vertoonde informatie en/of beeldmateriaal op de paginaís van het domein www.groenegoededoelen.nl bedoeld.

 


Voorwaarden | Disclaimer | Groene Goede Doelen
© 2007-2008 Groene Goede Doelen. Alle rechten voorbehouden.